PROGRAM KUTU ONLINE YANG JUJUR, AMANAH & BERTANGGUNGJAWAB
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 PEMBAYARAN BULAN 10, 2008

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 41
Join date : 2008-07-11

PostSubject: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Sun Sep 28, 2008 7:04 am

PEMBAYARAN KUTU BULAN OKTOBER 2008

LAVENDER - RM1000 (RM200 X 5 BLN)
1. As_danee
2. lahardz iqbal
3. ainul
4. ainun_izz
5. mas_06 - PENERIMA



LAURIER ROSE- RM500 (RM100 X 5 BLN)
1. farizan_ijan
2. hanin75
3. eezan
4. virginity
5. virginity - PENERIMA



LOTUS - RM1000 (RM200 X 5 BLN)
1. hanin75
2. fidalaksa
3. eaishah
4. arezhean - PENERIMA
5. mai_leya



AMBRE - RM500 (RM100 X 5 BLN)
1. virginity
2. farizan_ijan
3. putriDanea
4. ilinur - PENERIMA
5. putriDanea



LAURIER - RM500 (RM100 X 5 BLN)
1. putriDanea
2. ainun_izz
3. eaishah
4. remizati - PENERIMA
5. putriDanea
Back to top Go down
View user profile http://kutuonlinedanea.forumakers.com
hanin75



Posts : 5
Join date : 2008-07-15

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Sun Sep 28, 2008 10:36 am

PEMBAYARAN KUTU GROUP LAURIER ROSE -VIRGINITY

Status: Successful
From Account: 159012665019 WSA
New Balance: xxx
To Open 3rd Party Account: 158220475760
Amount: RM100.00
Effective Date: Today
Account Holder Name: NUR FADHILAH BINTI J
Reference Number: 1271289798
Transaction Date/Time: 28 Sep 2008 09:31:25

bounce bounce bounce yey !!! dah abis !!SELAMAT HARI RAYA SEMUA !! Very Happy

PEMBAYARAN KUTU GROUP LOTUS - AREZHEAN
danea, tolong transfer kat arezhean ye. tq

Status: Successful
From Account: 159012665019 WSA
New Balance: xxx
To Open 3rd Party Account: 114076077005
Amount: RM200.00
Effective Date: Today
Account Holder Name: PUJI SRI ASTUTI BINT
Reference Number: 1271290090
Transaction Date/Time: 28 Sep 2008 09:34:22

tq
Back to top Go down
View user profile
virginity



Posts : 10
Join date : 2008-09-09

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Tue Oct 07, 2008 3:08 pm

utk group ambre v dah bank in dah putri tolong bank in kan yer...utk turn v kali ni mintak leh la dpt awl bln ni v nak pki nak kawin ni....so hrp2 yg berkenaan tlg la masuk cpt2 yer.... I love you
Back to top Go down
View user profile
mas_06



Posts : 13
Join date : 2008-07-16

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Tue Oct 07, 2008 4:52 pm

Utk grp lavendar, akak dah terima dr ainu iz (24/9) dan ainul (23/9). Masih menunggu dr 2 peserta lagi.... Basketball
Back to top Go down
View user profile
farizan_ijan

avatar

Posts : 24
Join date : 2008-08-06
Age : 36
Location : pee jay

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Wed Oct 08, 2008 11:15 am

virginity

..nie kutu terakhir....smlmt hari raya


Funds Transfer to 3rd Party Accounts

Status: Successful
From Account: 162357288188 WSA
New Balance: ----
Party Account: 158220475760
Amount: RM200.00
Effective Date: Today
Account Holder Name: NUR FADHILAH BINTI J
Reference Number: 1272802380
Transaction Date/Time: 08 Oct 2008 10:14:20
Back to top Go down
View user profile
ilinur



Posts : 11
Join date : 2008-07-18

PostSubject: Duit Kutu...   Thu Oct 09, 2008 11:33 am

Salam Kak Danea,

Nak tanye nih bile agaknye leh dpt duit kutu ni? Ilinur nyer group ambre..
Back to top Go down
View user profile
fidalaksa



Posts : 8
Join date : 2008-07-16

PostSubject: duit kutu utk arezhean group lotus   Thu Oct 09, 2008 2:49 pm

salam putri danea...ni duit kutu utk arezhean..tolong transfer ke cimb arezhean yer..
arezhean pls take note.sorry yer bayar lambat sikit..

Funds Transfer to 3rd Party Accounts

Status: Successful
From Account: 164221249282 WSA
New Balance:
To Open 3rd Party Account: 114076077005
Amount: RM200.00
Effective Date: Today
Account Holder Name: PUJI SRI ASTUTI BINT
Reference Number: 1273056366
Transaction Date/Time: 09 Oct 2008 13:47:34
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Thu Oct 09, 2008 4:21 pm

Salam...nampaknya hanin 75 & fidalaksa dah bank in duit kutu utk arezhean kat akaun Putri..tp belum di transfer ke akaun arezhean lg..jd Putri tlg transfer hya RM 340-00 sj ke akaun arezhean & RM 60-00 ke akaun eiyjans utk KUTU GROUP ROSSE (1st week utk bln okt)..
Back to top Go down
View user profile
mas_06



Posts : 13
Join date : 2008-07-16

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Fri Oct 10, 2008 11:31 am

Salam Danea....

sejuk je...thread ni... akak dok menunggu khabar berita ni...& terasa pulak nak refer kat surat perjanjian yg kita buat utk join kutu. pembayaran untuk setiap bulan, last date was 7 haribulan setiap bulan, hari ni dah 10 haribulan..ada apa2 masalah ke? sila lah khabarkan....

Danea pun tak up date apa2...
Back to top Go down
View user profile
ilinur



Posts : 11
Join date : 2008-07-18

PostSubject: Duit Kutu   Fri Oct 10, 2008 5:23 pm

Salam kak Danea,

Kalo leh bg duit kutu cepat sket ek... Nak pakai duit nih... Mmg hrp duit kutu nih... Psl raye dah pakai byk..
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Mon Oct 13, 2008 9:47 am

Salam....Putri mana duit kutu ni...janji nak bank-in ari ahad 12-10-2008, tp sampai ari ni x dak apa2 pun...jgn la buat camni,ari tu utk org lain siap sms sy, remind utk byr duit kutu..tp bila turn sy selalu dpt lambat...camna ni..tlg la jgn buat camni..
Back to top Go down
View user profile
virginity



Posts : 10
Join date : 2008-09-09

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Mon Oct 13, 2008 11:51 am

cik eezan dah bank in ker duit kutu....v nak pki duit ni.... No ibu kutu pun diam jer sms pun tak reply2 tanggungjwb la skt....
Back to top Go down
View user profile
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Mon Oct 13, 2008 12:34 pm

kenapa jd cam ni ek...x sonok la gini
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Mon Oct 13, 2008 12:40 pm

tu la...tgk hanin75 dah bank-in duit kutu ke akaun ibu kutu dari tarikh 28-9-08 lg utk di transfer ke akaun sy,tp sampai ari ni dah 13-10-08 blm dpt lg duit tu..
Back to top Go down
View user profile
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Mon Oct 13, 2008 12:44 pm

arezhean wrote:
tu la...tgk hanin75 dah bank-in duit kutu ke akaun ibu kutu dari tarikh 28-9-08 lg utk di transfer ke akaun sy,tp sampai ari ni dah 13-10-08 blm dpt lg duit tu..
aduhh..susah la camni ekk....
Back to top Go down
View user profile
virginity



Posts : 10
Join date : 2008-09-09

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Mon Oct 13, 2008 3:00 pm

ada tak sapa2 try call dia v ada sms tapi sampai skrg tak reply.... No
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 41
Join date : 2008-07-11

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Mon Oct 13, 2008 8:23 pm

Salam Semua...

Pada Penerima Kutu Bulan ni yang duitnya di bank in ke akaun sy... sy minta maaf di atas kelewatan yg tak disengajakan.
Ofis sy dah blok forum website, sy mmg dah tak bleh nak online di ofis. PC kat umah plak pi htr servis krn aritu anak sy on pc kat umah ketika ujan petir. TTba suis utama jump trus blackout. pas dr situ PC sy trus tak leh start. maklumlah PC lama.
Lebih malangnya.. sabtu lalu beg sy kena ragut. henpon, duit yg sy nak cash in ke akaun penerima kutu yg spt sy janjikan pun ada dlm tu. Adalah saki baki duit kutu dlm akaun bank sy. Sesape yg call/sms sy, tp sy tak reply... sy minta maaflah sbb bkn sengaja tp henpon dah kena curi.
Ini pun sy online kejap kat CC sbb nak khabarkan berita ni. Nak sms/call penerima kutu, detail smua dlm PC sy. Hari jumaat baru PC siap repair.
Jadi, sy mohon jasa penerima kutu bulan ni... beri sy masa utk setelkan apa yg tengah pending. Sbb sy kena cari duit utk ganti duit yg dah kena curi.
Sy akn attach laporan polis yg sy buat di sini nnti.

Sy Mohon Ampun & Maaf di atas segalanya. Tension sgt sy ni krn sejak bbrapa bulan kebelakangan ni mcm2 masalah/bad luck yg menimpa.
Back to top Go down
View user profile http://kutuonlinedanea.forumakers.com
mai_leya



Posts : 15
Join date : 2008-07-15
Location : Putrajaya / Damansara Utama

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Tue Oct 14, 2008 9:33 am

Admin wrote:
PEMBAYARAN KUTU BULAN NOVEMBER 2008

LOTUS - RM1000 (RM200 X 5 BLN)
1. hanin75
2. fidalaksa
3. eaishah
4. arezhean
5. mai_leya - PENERIMA

mohon kerjasama kengkawan kutu GROUP LOTUS dapat bank in terus ke akaun saya ye..
any problem atau pertanyaan leh contact mai
h/p : 017-6792951 @
ym: mainano0205@yahoo.com

terima kasih.
Back to top Go down
View user profile
mas_06



Posts : 13
Join date : 2008-07-16

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Tue Oct 14, 2008 12:27 pm

kesian danea..moga cepat dapat rezeki utk m'gantikan duit kutu yg hilang...apa pun terjadi, hidup dan tanggungjawab mesti diteruskan....

PEMBAYARAN KUTU BULAN OKTOBER 2008

LAVENDER - RM1000 (RM200 X 5 BLN)
1. As_danee
2. lahardz iqbal

3. ainul - paid
4. ainun_izz - paid

5. mas_06 - PENERIMA


Kepada as danee & lahardz iqbal, jika sudah masukkan duti kutu saya kepada danea, harap dapat khabarkan disini, dan jika belum selesai lagi, sila masukkan ke akaun saya, detail :

Nama : Noor Maslidah Muhammad
Bank : Maybank
Ak No : 114020776021

mohon maaf lah, terpaksa mintak sbb ikut perjanjian, dah lama overdue...dah 1 minggu. dah puas ternanti-nanti.....

SELAMAT HARI RAYA, MOHON MAAF ZAHIR BATIN...
Back to top Go down
View user profile
virginity



Posts : 10
Join date : 2008-09-09

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Tue Oct 14, 2008 2:37 pm

LAURIER ROSE- RM500 (RM100 X 5 BLN)
1. farizan_ijan-paid
2. hanin75-paid
3. eezan
4. virginity
5. virginity - PENERIMA
sama la saya kesian pada denea moga2 dpt la di permudahkan jalan awak
bg eezan kalau dah bank in pd danea inform la v kalau tak mintak sgt msk dkt akaun v ni

nur fadhilah bt jahari
akaun mbb:-158220475760

maaf la v nak pki duit sgt dah nak dkt sgt hari kawin v.... pale so mmg nak guna duit...tq
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Tue Oct 14, 2008 6:09 pm

alamaknya sedeynya....camtu pulak jdnya.sabar ya Putri..agak2nya bila la Putri leh gantikan duit kutu tu ya...harap2 cepatlah ya...sy poket dah kontang sgt ni....gj lambat lg.
Back to top Go down
View user profile
farizan_ijan

avatar

Posts : 24
Join date : 2008-08-06
Age : 36
Location : pee jay

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Wed Oct 15, 2008 5:26 pm

2 minggu kedua
1. putriDanea -?
2. farizan_ijan
3. arezhean - ?
4. arezhean- ?
5. azma_fauzi- Paid
6. azma_fauzi- Paid
7. ieyjans - Paid 13/10
8. farizan_ijan-PENERIMA 2 minggu kedua
9. farizan_ijan/eezan
10. ieyjans - Paid 13/10

farizan_ijan
nor farizan binti ali
maybank 162357288188

diharap dpt bank in ke akaun saya yea..
kalau da ape2 masalah
leh ym : farizan_8201@yahoo.com
phone:012-6422404


Last edited by farizan_ijan on Mon Oct 20, 2008 4:11 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Fri Oct 17, 2008 4:48 pm

Salam....memandangkan sampai ari ni arezhean masih blm dpt duit kutu gantian dari Putri..rasanya lebih baik Putri bank-in sj duit tu ke akaun2 berikut :-

JUMLAH RM 400-00

GROUP LOTUS

1) Mai-leya = RM 200-00 (BLN NOV.)

GROUP ROSSE

1) Ieyjans = RM 60-00 (MGU 1ST BLN OKT)
2) Farizan-ijan = RM 60-00 (MGU 2ND BLN OKT)
3) Farizan-ijan = RM 60-00 (MGU 1ST BLN NOV)
4) Ieyjans = RM 20-00 (MGU 2ND BLN NOV)
(note lg RM 40-00 arezhean akan bank-in sendiri
ke akaun ieyjans bila tiba waktunya).


harap2 member kutu yg berkenaan ambil perhatian ya...arezhean mohon maaf sekiranya ada kesulitan.
Back to top Go down
View user profile
ilinur



Posts : 11
Join date : 2008-07-18

PostSubject: Duit kutu   Mon Oct 20, 2008 5:38 pm

Salam...
Kak Danea, kate nak bank-in ari jumaat. check x de pun..

Kalo de pe2 beritau la jgn la diam jek...
Back to top Go down
View user profile
ilinur



Posts : 11
Join date : 2008-07-18

PostSubject: Payment utk Nov.   Tue Oct 21, 2008 3:39 pm

Salam Kak Danea,

Ilinur nyer duit kutu tu nnt tolak RM100 utk payment bulan Nov utk Kak Danea. Jadi Kak Danea kene bank-in RM300 shj lah ye.. Kira Ilinur dah langsai duit kutu bulan Nov.

Please take note.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   

Back to top Go down
 
PEMBAYARAN BULAN 10, 2008
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: KUTU :: Kutu Duit Tunai-
Jump to: