PROGRAM KUTU ONLINE YANG JUJUR, AMANAH & BERTANGGUNGJAWAB
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 PEMBAYARAN BULAN 10, 2008

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
mas_06



Posts : 13
Join date : 2008-07-16

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Tue Oct 21, 2008 6:29 pm

saya punye pun pending lagi...emmmhhh......danea nye kes satu hal....boleh diterima gak la sbb bagitau kat sume org yg dia ada masalah....yg patut buat bayaran pun sonyap je....apa sudah terjadi sebenarnye.....sendiri nye turn dah lepas, dah merasa dapat duit sebeban, bila turn kawan, jgnlah buat kwn tertunggu2. lepas kat sini, tak lepas kat sana..............
Back to top Go down
View user profile
ilinur



Posts : 11
Join date : 2008-07-18

PostSubject: Duit Kutu Group AMBRE   Thu Oct 23, 2008 7:17 pm

salam kak...

kalo susah juga... kite wat camni...

Utk group AMBRE hujung bulan ni kan turn akak... Duit tu leh suh je member group AMBRE yg lain masukkan terus ke akaun ilinur. Jadi akak x yah susah nak cri ganti... Akak cuma kene byr ilinur lagi RM200 jer...

Ili Nurdiana Baharudin
MBB 1011 9704 8545
No. HP: 014-3381751
Back to top Go down
View user profile
farizan_ijan

avatar

Posts : 24
Join date : 2008-08-06
Age : 36
Location : pee jay

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Fri Oct 24, 2008 11:50 am

2 minggu kedua
1. putriDanea -?
2. farizan_ijan
3. arezhean - ?
4. arezhean- ?
5. azma_fauzi- Paid
6. azma_fauzi- Paid
7. ieyjans - Paid 13/10
8. farizan_ijan-PENERIMA 2 minggu kedua
9. farizan_ijan/eezan
10. ieyjans - Paid 13/10

farizan_ijan
nor farizan binti ali
maybank – 162357288188

diharap dpt bank in ke akaun saya yea..
kalau da ape2 masalah
leh ym : farizan_8201@yahoo.com
phone:012-6422404


saya nye pending lagi rm 90...
dah nak dekat turn seterusnyee nie...
** saya nye kutu kat kedai mkn...pun akak lum bank in rm 50?
harap dpt jelas kan....coz kutu lagi 2 nama nak abis...harap maklum....
Back to top Go down
View user profile
virginity



Posts : 10
Join date : 2008-09-09

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Fri Oct 24, 2008 9:17 pm

ilinur wrote:
salam kak...

kalo susah juga... kite wat camni...

Utk group AMBRE hujung bulan ni kan turn akak... Duit tu leh suh je member group AMBRE yg lain masukkan terus ke akaun ilinur. Jadi akak x yah susah nak cri ganti... Akak cuma kene byr ilinur lagi RM200 jer...

Ili Nurdiana Baharudin
MBB 1011 9704 8545
No. HP: 014-3381751

awk sy dah bank in pd kak putrie ari tu dia ada msk tak kat awk nak confirm btl2 ni kalau tak saya nak paste bukti bayaran...kesian awk
Back to top Go down
View user profile
mas_06



Posts : 13
Join date : 2008-07-16

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Wed Oct 29, 2008 9:28 am

kesian pada diri saya sendiri..........masih jugak t'tunggak dua payment dr as_danee & laharz iqbal (RM400..byk tu....akak tak miss byr kat u alls). tak ada khabar berita ke dr u alls...dah masukkan kat putri ke @ belum buat payment....?? ceritalah sikit....confimkan yg mana satu...at least tak lah kawan t'tunggu?.....
Back to top Go down
View user profile
virginity



Posts : 10
Join date : 2008-09-09

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Thu Oct 30, 2008 12:11 pm

mas_06 wrote:
kesian pada diri saya sendiri..........masih jugak t'tunggak dua payment dr as_danee & laharz iqbal (RM400..byk tu....akak tak miss byr kat u alls). tak ada khabar berita ke dr u alls...dah masukkan kat putri ke @ belum buat payment....?? ceritalah sikit....confimkan yg mana satu...at least tak lah kawan t'tunggu?.....

tah ler dah pening gak kes2 mcm ni ibu kutu pun senyap jer skrng internet bersepah2 kalau kat umah takder cc pun ada follow up la sekali sekala...bukan nak tuduh cuma susah la kalau ibu kutu diam terus mcm ni... Sad
Back to top Go down
View user profile
mas_06



Posts : 13
Join date : 2008-07-16

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Fri Oct 31, 2008 11:12 am

PEMBAYARAN KUTU BULAN OKTOBER 2008

LAVENDER - RM1000 (RM200 X 5 BLN)
1. As_danee
2. lahardz iqbal

3. ainul - paid
4. ainun_izz - paid
5. mas_06 - PENERIMA


calling2 ibu kutu..as danee & lahardz iqbal....saya masih menunggu jawapan dr u alls...any news? dah overdue lama..gaji utk bln lepas raya pun rasanye dah nak abis kot...bila lagi nak masukkan duit kutu akak? akak pun ada plan nak pakai duit kutu tu...semuanye terbantut
Back to top Go down
View user profile
eezan



Posts : 6
Join date : 2008-07-15
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Fri Oct 31, 2008 2:51 pm

virginity wrote:
cik eezan dah bank in ker duit kutu....v nak pki duit ni.... No ibu kutu pun diam jer sms pun tak reply2 tanggungjwb la skt....

v... alhamdulillah saya dah selesai bayaran semua...
sorry atas kelewatan, harap v faham akan masalah yang melanda kita anak2 kutu di sini... saya dah lama tak online sb baru berenti kerja...jadi saya kurang informasi menganai apa yang terjadi disini... nasib la farizan_ijan rajin nak tlg info saya pasal kutu v tu... kalau tak smpi hari ni la saya berhutang dengan v... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Fri Oct 31, 2008 4:17 pm

Salam....mana ibu kutu ni...tlglah jelmakan diri..jgnlah hlgkan diri dan diam cam tu jer.......edarkanlah duit kutu bahagian saya tu kpd mereka yg berkenaan..mereka pun ada perancangan jugak dgn duit tu.cukup sy ja yg x leh nak merasa duit kutu yg join kat sini..jgn bagi mereka senasib dgn saya.plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........................................................................
Back to top Go down
View user profile
virginity



Posts : 10
Join date : 2008-09-09

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Fri Oct 31, 2008 6:51 pm

eezan wrote:
virginity wrote:
cik eezan dah bank in ker duit kutu....v nak pki duit ni.... No ibu kutu pun diam jer sms pun tak reply2 tanggungjwb la skt....

v... alhamdulillah saya dah selesai bayaran semua...
sorry atas kelewatan, harap v faham akan masalah yang melanda kita anak2 kutu di sini... saya dah lama tak online sb baru berenti kerja...jadi saya kurang informasi menganai apa yang terjadi disini... nasib la farizan_ijan rajin nak tlg info saya pasal kutu v tu... kalau tak smpi hari ni la saya berhutang dengan v... Crying or Very sad

tq pd eezan rs nya kena contact each other skrg ni pd sapa2 yg tak selesai lagi ni....tu jer la jln nya...allah permudahkan saya sbb nak tempuh dunia baru kut....thanks a lot ya....
Back to top Go down
View user profile
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Sat Nov 01, 2008 9:56 am

arezhean wrote:
Salam....mana ibu kutu ni...tlglah jelmakan diri..jgnlah hlgkan diri dan diam cam tu jer.......edarkanlah duit kutu bahagian saya tu kpd mereka yg berkenaan..mereka pun ada perancangan jugak dgn duit tu.cukup sy ja yg x leh nak merasa duit kutu yg join kat sini..jgn bagi mereka senasib dgn saya.plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........................................................................

huhu....itu la kan.....masa awal˛ dulu ok je,...
tiba je giliran yg last jd camni plak....sedihnyaaa...huhuhuhuhu.....
Back to top Go down
View user profile
mas_06



Posts : 13
Join date : 2008-07-16

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Mon Nov 03, 2008 10:42 am

salam sume...akak pun sedih...terlalu amat sedih dgn keadaan ni....serik rasanya nak main kutu online....akak percaya mulanya memandangkan procedure yg PDanea buat bukan main lagi...siap ada surat perjanjian bagai....disbbkan perjanjian, akak memegang amanah utk tidak melepasi date yg sepatutnya dan tak pernah miss buat payment, tapi episod akhir dan akak pula penerimanya ....hampeh....pd yg amanah, alhamdulillah dan akak ucapkan terima kasih. oklah pd PDanea yg katanya beg kena ragut dan bertambah malang lagi, pc dia rosak.....ada alasan yg dibrikan. tapi pd anak2 kutu yg lain cuba2lah utk tunaikan perjanjian bertulis....dan mak kutu....jenguklah sekali sekali....cc bersepah...mana2 boleh singgah jap. berapa sen aje setengah jam pakai....daripada memberatkan bahu menanggung amanah yang tak tertunai... jenguklah sekali sekala ya...... Basketball
Back to top Go down
View user profile
ilinur



Posts : 11
Join date : 2008-07-18

PostSubject: Group AMBRE   Mon Nov 03, 2008 10:45 am

Salam virginity & farizan_ijan,

Ilinur harap kawan2 group Ambre yg lain dapat bank-in kan terus duit kutu dalam akaun Ilinur. Kiranyer Kak Putri tukar turn ngan Ilinur.

Ili Nurdiana Baharudin
MBB 1011 9704 8545
No. HP: 014-3381751

Bukan apa, duit tu mmg da plan nak wat byr sewa umah bulan lepas... pening da x tau cane nak wat.

Terima kasih...
Back to top Go down
View user profile
virginity



Posts : 10
Join date : 2008-09-09

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Mon Nov 03, 2008 11:52 pm

ilinur wrote:
Salam virginity & farizan_ijan,

Ilinur harap kawan2 group Ambre yg lain dapat bank-in kan terus duit kutu dalam akaun Ilinur. Kiranyer Kak Putri tukar turn ngan Ilinur.

Ili Nurdiana Baharudin
MBB 1011 9704 8545
No. HP: 014-3381751

Bukan apa, duit tu mmg da plan nak wat byr sewa umah bulan lepas... pening da x tau cane nak wat.

Terima kasih...

awk maaf taj tahu lak dah tukar time awk ok kalau mcm tu sy bank in esok ok sorry tak tahu btl ni....esok sy paste transaction...sorruy
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Tue Nov 04, 2008 8:50 am

Salam.....mana pi ibu kutu ni...tak kan bg reason beg kena ragut, pc rosak la, kata jumaat dah siap, tp ni berapa kali jumaat da x kan x siap lg kot..... nak prove ngan report la...tp x dak apa2pun, terus diam camtu ja....tlg la.ingatlah kesabaran seseorang pun ada hadnya..kalau camni dah makan bulan x kan x leh settle problem lagi kot..at least jengoi la mai sini...ingatlah dengan motto yg awak buat sendiri....JUJUR ? AMANAH ? BERTANGGUNGJAWAB?????????????????????????TOLONGLAH JELASKAN DUIT BAHAGIAN SAYA TU KE AKAUN MAI-LEYA, FARIZAN-IJAN & IEYJANS...
Back to top Go down
View user profile
ilinur



Posts : 11
Join date : 2008-07-18

PostSubject: Kutu la kutu...   Tue Nov 04, 2008 10:45 am

virginity,

x pe... janji ade seratus dua jadi le.. lebih tu ilinur try usaha cari kat memane...

Kak Putri ni langsung x jenguk forum ni... kurang2 jengok2 la... Org lain pun ada masalah masing2... join kutu pun bukan suka2 or saje2 je... sume ada tujuan tertentu...



virginity wrote:
ilinur wrote:
Salam virginity & farizan_ijan,

Ilinur harap kawan2 group Ambre yg lain dapat bank-in kan terus duit kutu dalam akaun Ilinur. Kiranyer Kak Putri tukar turn ngan Ilinur.

Ili Nurdiana Baharudin
MBB 1011 9704 8545
No. HP: 014-3381751

Bukan apa, duit tu mmg da plan nak wat byr sewa umah bulan lepas... pening da x tau cane nak wat.

Terima kasih...

awk maaf taj tahu lak dah tukar time awk ok kalau mcm tu sy bank in esok ok sorry tak tahu btl ni....esok sy paste transaction...sorruy
Back to top Go down
View user profile
virginity



Posts : 10
Join date : 2008-09-09

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Tue Nov 04, 2008 1:46 pm

awk blh tolong check no akaun awk tak
sy try dua kali tak blh ni...check btl2 tau karang salah lagi susah....


ilinur wrote:
virginity,

x pe... janji ade seratus dua jadi le.. lebih tu ilinur try usaha cari kat memane...

Kak Putri ni langsung x jenguk forum ni... kurang2 jengok2 la... Org lain pun ada masalah masing2... join kutu pun bukan suka2 or saje2 je... sume ada tujuan tertentu...



virginity wrote:
ilinur wrote:
Salam virginity & farizan_ijan,

Ilinur harap kawan2 group Ambre yg lain dapat bank-in kan terus duit kutu dalam akaun Ilinur. Kiranyer Kak Putri tukar turn ngan Ilinur.

Ili Nurdiana Baharudin
MBB 1011 9704 8545
No. HP: 014-3381751

Bukan apa, duit tu mmg da plan nak wat byr sewa umah bulan lepas... pening da x tau cane nak wat.

Terima kasih...

awk maaf taj tahu lak dah tukar time awk ok kalau mcm tu sy bank in esok ok sorry tak tahu btl ni....esok sy paste transaction...sorruy
Back to top Go down
View user profile
ilinur



Posts : 11
Join date : 2008-07-18

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Tue Nov 04, 2008 1:54 pm

v,

no akaun tu mmg betul.. cuma masa type tu ilinur ada jarakkan...

cuba yg ini... Akaun no Maybank: 101197048545 .. tq yer...
email: cahayasufi@yahoo.com



virginity wrote:
awk blh tolong check no akaun awk tak
sy try dua kali tak blh ni...check btl2 tau karang salah lagi susah....


ilinur wrote:
virginity,

x pe... janji ade seratus dua jadi le.. lebih tu ilinur try usaha cari kat memane...

Kak Putri ni langsung x jenguk forum ni... kurang2 jengok2 la... Org lain pun ada masalah masing2... join kutu pun bukan suka2 or saje2 je... sume ada tujuan tertentu...



virginity wrote:
ilinur wrote:
Salam virginity & farizan_ijan,

Ilinur harap kawan2 group Ambre yg lain dapat bank-in kan terus duit kutu dalam akaun Ilinur. Kiranyer Kak Putri tukar turn ngan Ilinur.

Ili Nurdiana Baharudin
MBB 1011 9704 8545
No. HP: 014-3381751

Bukan apa, duit tu mmg da plan nak wat byr sewa umah bulan lepas... pening da x tau cane nak wat.

Terima kasih...

awk maaf taj tahu lak dah tukar time awk ok kalau mcm tu sy bank in esok ok sorry tak tahu btl ni....esok sy paste transaction...sorruy
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Wed Nov 05, 2008 9:23 am

Salam member2 kutu semua...semlm sy dpt sms dari ibu kutu bgtau yg dia lama x leh online coz bil telekom kat umah x byr lg & kat ofis x leh nak online.ibu kutu juga minta maaf atas duit kutu yg masih tertangguh.dia minta sy tlg informkan kat forum..so sy hya menjlnkan tggjwb..ini no h/p baru dia 019-2042330.dan kpd mereka yg berkenaan minta sms dia..dia hya akan reply time lunch / mlm..katanya skrg ni dia keja kat call centre...
Back to top Go down
View user profile
virginity



Posts : 10
Join date : 2008-09-09

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Wed Nov 05, 2008 4:08 pm

NOV 2008, WED,16:07 3rdPartyTransfer - 158220475760 100.00 Successful
3rdPartyTransfer (AIRUL NIZAM BIN ABD) 101197048545 1278005650

reffrence illnur
Back to top Go down
View user profile
ilinur



Posts : 11
Join date : 2008-07-18

PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   Wed Nov 05, 2008 5:30 pm

V, da masuk dah.. tq yer...

virginity wrote:
NOV 2008, WED,16:07 3rdPartyTransfer - 158220475760 100.00 Successful
3rdPartyTransfer (AIRUL NIZAM BIN ABD) 101197048545 1278005650

reffrence illnur
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PEMBAYARAN BULAN 10, 2008   

Back to top Go down
 
PEMBAYARAN BULAN 10, 2008
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Top 10 toys for 2008
» Hasbro's 2.5 foot millenium Falcon
» Target toy Sale 23rd July
» Melbourne Armageddon Expo
» AT TE WALKER - for the star wars fans - DONT pay $250 when you can pay....

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: KUTU :: Kutu Duit Tunai-
Jump to: