PROGRAM KUTU ONLINE YANG JUJUR, AMANAH & BERTANGGUNGJAWAB
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 41
Join date : 2008-07-11

PostSubject: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Thu Jul 24, 2008 2:34 pm

ROSSE- RM300 (RM30/2 wks X 10 org)

due date byrn pertama : date pembayaran ialah dr 30hb-5hb
due date byrn ke2 : date pembayaran bermula dr 12hb-18hb


2 minggu pertama
1. putriDanea - PAID
2. farizan_ijan - PAID
3. arezhean - PENERIMA 2 minggu pertama
4. arezhean - PENERIMA 2 minggu kedua
5. azma_fauzi - PAID
6. azma_fauzi - PAID
7. ieyjans - PAID
8. farizan_ijan - PAID
9. farizan_ijan/eezan - PAID
10. ieyjans - PAID


2 minggu kedua
1. putriDanea - PAID
2. farizan_ijan - PAID
3. arezhean - PENERIMA 2 minggu pertama
4. arezhean - PENERIMA 2 minggu kedua
5. azma_fauzi - PAID
6. azma_fauzi - PAID
7. ieyjans - PAID
8. farizan_ijan - PAID
9. farizan_ijan/eezan - PAID
10. ieyjans - PAID


Last edited by Admin on Tue Aug 26, 2008 9:13 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://kutuonlinedanea.forumakers.com
azma_fauzi



Posts : 12
Join date : 2008-07-15
Age : 39
Location : pahang

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Sat Aug 09, 2008 10:27 am

Salam arezhean...

ni bayaran kutu untuk awak yer dr azma_fauzi....

Date : 08/08/08
Time : 18:05
Loc : Maran2
CDM ID/BRCD : S080/0609
SeQ No. : 0715
Acc No. 0706-6069891-522
Name : Norazeanwaty
Cash Deposit Total : RM60.00

P/s : Sory..lambat bayar ye...thanks..
Back to top Go down
View user profile
azma_fauzi



Posts : 12
Join date : 2008-07-15
Age : 39
Location : pahang

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Mon Aug 11, 2008 10:46 am

admin/putri....

nk tanya group ni naper tak update yer.....sunyi je nampaknya... scratch
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Group Rosse   Mon Aug 11, 2008 6:11 pm

Salam..wahai ibu kutu, kenapa sampai ari ni masih x da org nak byr kutu utk 1st week,(kecuali azma-fauzi). besok dah start due tuk 2nd week kan..camna nie...
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Mon Aug 11, 2008 6:16 pm

available atau x available kutu nie group ROSSE ni...sbbnya duit utk 1st week arezhean ingat nak byr utk fidalaksa group LOTUS...dia pun dah tya kan... tolonglah ya maklum apa citanya....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 41
Join date : 2008-07-11

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Mon Aug 11, 2008 8:43 pm

salam arezhean,
1stly, sy minta maaf sbb lmbt sgt transfer duit ini krn masalah teknikal line internet yg berlaku di rumah hampir seminggu. Pastu kat opis lak tak leh nak online dah skrg ni.

Ini sy transfer duit:
farizan_ijan - RM90 (utk 2 minggu yg pertama)
putriDanea - RM60 (utk 2 minggu yg pertama & kedua)



Transfer Funds to Other CIMB Accounts Acknowledgement
Ref No. : 95553863
Transaction Status : Successful
Transferred From : 14610003266521
Account Type : Savings Account
Transferred To : 07066069891522 Add to Favor List
Beneficiary Name : NORAZEANWATY BINTI ABDUL MANAF
Transferred Amount : RM 150.00
Available Balance : RM xxx
Remarks : transfer duit dr farizan_ijan & putriDanea
Transaction Date, Time : 11-Aug-2008 19:49:45 PM
Back to top Go down
View user profile http://kutuonlinedanea.forumakers.com
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Tue Aug 12, 2008 9:38 am

w.salam.tima kasih byk2 ibu kutu ku...arezhean dah terima duit tu...cuma sekarang ieyjan ja la yg belum byr utk 1st week tu kan...?
Back to top Go down
View user profile
farizan_ijan

avatar

Posts : 24
Join date : 2008-08-06
Age : 36
Location : pee jay

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Tue Aug 12, 2008 11:03 am

salam danea, tlg tt kan duit kutu nie kat arezhean kat cimb

Status: Successful
From Account: 162357288188 WSA
New Balance:
To Open 3rd Party Account: 114076077005
Amount: RM90.00
Effective Date: Today
Account Holder Name: PUJI SRI ASTUTI BINT
Reference Number: 1261870246
Transaction Date/Time: 07 Aug 2008 10:00:26
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Thu Aug 14, 2008 9:49 am

juzz nak remind....ibu kutu sampai ari ni walaupun dah due, ieyjans masih belum byr utk kutu 1st week bln 8 kan..kat mana dia, mungkin x jumpa kot thread ni....
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 41
Join date : 2008-07-11

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Thu Aug 14, 2008 8:44 pm

salam smua...

sorry yek... ieyjans dah byr dah smua skali. cuma dia PM sy kat wmc. Maaf lambt ye. Sy takde duit dlm akaun CIMB, sbb tu sy lmbt transfer Embarassed . Sy nak kena pi CIMB dulu masukkan duit, baru leh transfer. Nnti dah transfer sy inform lg. Sorry yek.
Back to top Go down
View user profile http://kutuonlinedanea.forumakers.com
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Sun Aug 17, 2008 4:53 pm

assalamualaikummmmmmm.....

huhuhuhuu....baru leh login kat sini.....
ampun semua....... pale
Back to top Go down
View user profile
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Sun Aug 17, 2008 4:56 pm

arezhean wrote:
juzz nak remind....ibu kutu sampai ari ni walaupun dah due, ieyjans masih belum byr utk kutu 1st week bln 8 kan..kat mana dia, mungkin x jumpa kot thread ni....

huhu..ijan ada...berkali2 reg...ni baru leh masuk.......
pu3 dah jelaskan tuh.....tgu dia tranfer ye Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 41
Join date : 2008-07-11

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Wed Aug 20, 2008 8:58 am

salam arezhean,

ini payment kutu dr ieyjans utk kedua2 minggu

Ref No. : 95615246
Transaction Status : Successful
Transferred From : 14610003266521
Account Type : Savings Account
Transferred To : 07066069891522 Add to Favor List
Beneficiary Name : NORAZEANWATY BINTI ABDUL MANAF
Transferred Amount : RM 120.00
Available Balance : xxx
Remarks : payment kutu dr ieyjans
Transaction Date, Time : 20-Aug-2008 08:07:44 AM

MAAF YE LAMBAT
Back to top Go down
View user profile http://kutuonlinedanea.forumakers.com
farizan_ijan

avatar

Posts : 24
Join date : 2008-08-06
Age : 36
Location : pee jay

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Wed Aug 20, 2008 12:58 pm

salam arezhean,
saya mohon maaf byk2....saya baru masuk kejer hari nie...coz cuti kahwin....
bkn sengaja nak lengah2 kan bayaran..saya akan bank in cash deposit cimb...
saya akan bank in kutu hari nie...terus ke akaun awk...
Back to top Go down
View user profile
farizan_ijan

avatar

Posts : 24
Join date : 2008-08-06
Age : 36
Location : pee jay

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Wed Aug 20, 2008 1:01 pm

Tatapan semua ahli forum...gambar perkahwinan saya 17hb AUG 2008:



Back to top Go down
View user profile
farizan_ijan

avatar

Posts : 24
Join date : 2008-08-06
Age : 36
Location : pee jay

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Thu Aug 21, 2008 3:47 pm

salam azma...saya dah bank in rm 90...kat cimb hari nie..kat cash deposit..check yea
Back to top Go down
View user profile
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Thu Aug 21, 2008 4:56 pm

salam.............................samat pengantin baru buat farizan Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Sun Aug 24, 2008 1:28 pm

Salam..Putri...nak tya awat sampai ari ni kutu utk 2nd weeks blm cukup lg arezhean terima walaupun dah terlebih due....ari tu 1st week pun sama gak sampai terlebih due date baru duit masuk...ini kena lagi.awat turn arezhean byk sangat poblemnya....
Back to top Go down
View user profile
azma_fauzi



Posts : 12
Join date : 2008-07-15
Age : 39
Location : pahang

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Tue Aug 26, 2008 11:38 am

farizan_ijan wrote:
salam azma...saya dah bank in rm 90...kat cimb hari nie..kat cash deposit..check yea

salam farizan_ijan,
saya nak tanya, awak bank in duit rm90 ni utk saya ke utk arezhean? giliran kutu saya bulan september ni..
kalau betul awk tersilap...nanti saya bank in semula ke akaun arezhean...

sy juga nak ucap selamat pengantin baru... I love you
Back to top Go down
View user profile
azma_fauzi



Posts : 12
Join date : 2008-07-15
Age : 39
Location : pahang

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Tue Aug 26, 2008 11:41 am

arezhean wrote:
Salam..Putri...nak tya awat sampai ari ni kutu utk 2nd weeks blm cukup lg arezhean terima walaupun dah terlebih due....ari tu 1st week pun sama gak sampai terlebih due date baru duit masuk...ini kena lagi.awat turn arezhean byk sangat poblemnya....

salam arezhean,
maaf la...saya baru balik dr kampung ni..ader hal skit....jap lg saya bank in yer duit kutu kat awak...
Back to top Go down
View user profile
farizan_ijan

avatar

Posts : 24
Join date : 2008-08-06
Age : 36
Location : pee jay

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Tue Aug 26, 2008 12:14 pm

azma_fauzi wrote:
farizan_ijan wrote:
salam azma...saya dah bank in rm 90...kat cimb hari nie..kat cash deposit..check yea

salam farizan_ijan,
saya nak tanya, awak bank in duit rm90 ni utk saya ke utk arezhean? giliran kutu saya bulan september ni..
kalau betul awk tersilap...nanti saya bank in semula ke akaun arezhean...

sy juga nak ucap selamat pengantin baru... I love you
a'ha lah saya salah transfer kat azma rupanyee...patut nyee kat arezhean....tlg saya tt kat arezhean yea...saya kelam kabut nak cuti jumaat pas...bank in khamis 21/8...
Back to top Go down
View user profile
azma_fauzi



Posts : 12
Join date : 2008-07-15
Age : 39
Location : pahang

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Tue Aug 26, 2008 3:35 pm

Salam arezhean...

ni bayaran kutu untuk awak yer
1) Farizan_ijan = RM90.00
2) Azma_Fauzi = RM60.00

Date : 26/08/08
Time : 13:31
Trace No. : 5767
Loc : Maran1
Acc No. 0706-6069891-522
Name : Norazeanwaty
Transfer Amount : RM150.00

Maaf yer lewat bayar...ader hal yg tak dapat dielakkan...
Back to top Go down
View user profile
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Tue Aug 26, 2008 5:19 pm

salammmmmmmmm..just pendapat saya....

camne kalau kita bank in semua duit kutu
ke akaun ibu kutu iaitu PU3DEANA...pastu
bila semua ahli dah bayar..pu3 bank in
ke akaun penerima kutu..maksudnya penerima
akan menerima kutu tersebut penuh..
xde la...nak tgu2 yg ni x bank in lagi...
yg tu dah bank in...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Posts : 41
Join date : 2008-07-11

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Tue Aug 26, 2008 9:22 pm

ermmm.... dah penin kepala sy. Mad
maaflah ye... sy sibuk sesgt.. kekdg tu sy sempat masuk tp tak sempat nak reply.

Pada arezhean sy minta maaf sesgt sbb sy bln ni kurang memantau aktiviti kutu ni. Sori sesgt ye..

Pada farizan_ijan... pls confirmkan yg payment utk 2 minggu yg kedua bln 8 tu senarnya utk sape yek?

Thank u
Back to top Go down
View user profile http://kutuonlinedanea.forumakers.com
farizan_ijan

avatar

Posts : 24
Join date : 2008-08-06
Age : 36
Location : pee jay

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   Wed Aug 27, 2008 11:12 am

Admin wrote:
ermmm.... dah penin kepala sy. Mad
maaflah ye... sy sibuk sesgt.. kekdg tu sy sempat masuk tp tak sempat nak reply.

Pada arezhean sy minta maaf sesgt sbb sy bln ni kurang memantau aktiviti kutu ni. Sori sesgt ye..

Pada farizan_ijan... pls confirmkan yg payment utk 2 minggu yg kedua bln 8 tu senarnya utk sape yek?

Thank u

mak kutu leh baca kat thread azma n saya....
dah settle pun bayaran..tq
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)   

Back to top Go down
 
PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 8 (2 minggu pertama)
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Post pertama - Servis pertama
» Pandangan pertama tentang SYM VTS 200SE
» Refurbish Helmet
» ducati monster 695...apa komen?
» Baru ambik 250i. Apakh xcessorii pertama yg perlu

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: KUTU :: Kutu Duit Tunai-
Jump to: