PROGRAM KUTU ONLINE YANG JUJUR, AMANAH & BERTANGGUNGJAWAB
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
arezhean



Posts : 22
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Wed Nov 05, 2008 9:24 am

Salam member2 kutu semua...semlm sy dpt sms dari ibu kutu bgtau yg dia lama x leh online coz bil telekom kat umah x byr lg & kat ofis x leh nak online.ibu kutu juga minta maaf atas duit kutu yg masih tertangguh.dia minta sy tlg informkan kat forum..so sy hya menjlnkan tggjwb..ini no h/p baru dia 019-2042330.dan kpd mereka yg berkenaan minta sms dia..dia hya akan reply time lunch / mlm..katanya skrg ni dia keja kat call centre...
Back to top Go down
View user profile
eezan



Posts : 6
Join date : 2008-07-15
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Thu Nov 06, 2008 11:06 am

1. putriDanea -?
2. farizan_ijan
3. arezhean - ?
4. arezhean- ?
5. azma_fauzi-
6. azma_fauzi-
7. ieyjans -
8. farizan_ijan
9. farizan_ijan/eezan
10. ieyjans -

saya rasa dah turn saya dan ijan kali nie.... but i think until now we dont even rcve anything from players..... what had happened? Mak kutu prob is one thing... how about the rest?? me and ijan are prompt payor... we've never missed paying others when it comes to your turn....so please dont do this to us.... Cool

Thanks...
Back to top Go down
View user profile
farizan_ijan

avatar

Posts : 24
Join date : 2008-08-06
Age : 36
Location : pee jay

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Thu Nov 06, 2008 4:26 pm

arezhean wrote:
Salam member2 kutu semua...semlm sy dpt sms dari ibu kutu bgtau yg dia lama x leh online coz bil telekom kat umah x byr lg & kat ofis x leh nak online.ibu kutu juga minta maaf atas duit kutu yg masih tertangguh.dia minta sy tlg informkan kat forum..so sy hya menjlnkan tggjwb..ini no h/p baru dia 019-2042330.dan kpd mereka yg berkenaan minta sms dia..dia hya akan reply time lunch / mlm..katanya skrg ni dia keja kat call centre...

minta kerjasama arezhean leh tak bayar kutu rm 60 bln pas & bulan nie punya....
Back to top Go down
View user profile
farizan_ijan

avatar

Posts : 24
Join date : 2008-08-06
Age : 36
Location : pee jay

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Thu Nov 06, 2008 5:03 pm

farizan_ijan wrote:
arezhean wrote:
Salam member2 kutu semua...semlm sy dpt sms dari ibu kutu bgtau yg dia lama x leh online coz bil telekom kat umah x byr lg & kat ofis x leh nak online.ibu kutu juga minta maaf atas duit kutu yg masih tertangguh.dia minta sy tlg informkan kat forum..so sy hya menjlnkan tggjwb..ini no h/p baru dia 019-2042330.dan kpd mereka yg berkenaan minta sms dia..dia hya akan reply time lunch / mlm..katanya skrg ni dia keja kat call centre...

minta kerjasama arezhean leh tak bayar kutu rm 60 bln pas & bulan nie punya....
Back to top Go down
View user profile
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Sat Nov 08, 2008 11:33 am

2 minggu pertama
1. putriDanea - PAID
2. farizan_ijan - PAID
3. arezhean - ??
4. arezhean - ??

5. azma_fauzi - PAID
6. azma_fauzi - PAID
7. ieyjans - PENERIMA 2 minggu pertama
8. farizan_ijan - PAID
9. farizan_ijan/eezan - PAID
10. ieyjans - PENERIMA


2 minggu kedua
1. putriDanea - PAID
2. farizan_ijan - PAID
3. arezhean - ??
4. arezhean- ??

5. azma_fauzi - PAID
6. azma_fauzi - PAID
7. ieyjans - PENERIMA 2 minggu kedua
8. farizan_ijan - PAID
9. farizan_ijan/eezan - PAID
10. ieyjans - PENERIMA

PENERIMA BULAN 9.....MASIH BELUM DAPAT RM60
MINTA KERJASAMA TOLONG SENTLE SECEPAT MUNGKIN
scratch
Back to top Go down
View user profile
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Sat Nov 08, 2008 11:35 am

eezan wrote:
1. putriDanea -?
2. farizan_ijan
3. arezhean - ?
4. arezhean- ?

5. azma_fauzi-
6. azma_fauzi-
7. ieyjans -
8. farizan_ijan
9. farizan_ijan/eezan
10. ieyjans -

saya rasa dah turn saya dan ijan kali nie.... but i think until now we dont even rcve anything from players..... what had happened? Mak kutu prob is one thing... how about the rest?? me and ijan are prompt payor... we've never missed paying others when it comes to your turn....so please dont do this to us.... Cool

Thanks...

MINTA AREZHEAN TOLONG BAYARKAN KUTU NI UNTUK SAYA...
SEBAB SAYA BELUM TERIMA LAGI DARI DIA KUTU TURN SAYA BLN 9...
HARAP DAPAT KERJASAMA
Back to top Go down
View user profile
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Tue Nov 11, 2008 10:59 am

KENAPA SUNYI JE NI...ADOIIII What a Face
Back to top Go down
View user profile
sharifah_athirah02



Posts : 6
Join date : 2008-08-29

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Tue Nov 11, 2008 5:22 pm

farizan_ijan wrote:
eaishah wrote:
Salam semua,

Bukannya akak nak menuding jari kepada sesiapa. .... sepatutnya ibu kutulah yang handle semua ni agar tak jadi kelam kabut..... Ini semuanya dah jadi kelam kabut.... masing2 terpaksa contra duit dgn turn yg sepatutnya dpt duit kat org lain. So di sinilah peranannya IBU KUTU untuk menyelaraskan semua group agar tak jadi tunggang langgang....... Ini tak IBU KUTU diam aje.... membiarkan anak2 kutu terkontang kanting..... mana janji ibu kutu..... dulu siap suruh kita sign surat perjanjian. Kita faham masalah yang di hadapi oleh IBU KUTU ..... tetapi ingatlah sekiranya masalah itu hanyalah yang dibuat2.... ingatlah balasan dari ALLAH tak kan terlepas ya.... JADILAH IBU KUTU YANG BERTANGGUNGJAWAB

Akak mohon maaf kiranya terkasar bahasa.... cuma terkilan dengan orang sepatutnya bertanggunjawab tetapi tidak menjalankan tanggungjawab tersebut.

Wassalam

ape yg eaishah ckp tul siap surat penjanjian segala....skrg nie...anak kutu tak da masalah bab payment...dah terbalik saya rasaa....nie no baru kak puji kita ------017-616 6235


salam,

nak tanya no 017 tu no danea ke (PUji sri astuti), saya ada no 019 dia..dia still guna 017 tu ke
Back to top Go down
View user profile
mas_06



Posts : 13
Join date : 2008-07-16

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Thu Nov 13, 2008 5:45 pm

ieyjans wrote:
KENAPA SUNYI JE NI...ADOIIII What a Face

mcm mana tak sunyi...kalau bercakap, dah berbuih2 dah mulut, mintak duit (duit sendiri tu....), dah naik muak......akak punya turn, sepatutnya dpt early october, smpai sekarang, hampeh............outstanding rm400. mcm mana tak hangin satu badan................kita ni bkn main ikut perjanjian, tapi ibu kutu..senyap mcm dlm sarang tikus.......kot ya pun tragedi melanda, tanyalah khabar anak2 kutu di sini...update siapa yg ibu kutu dah bayar dan siapa masih lagi tertunggak. mcm akak ni.... Sad . kena ragut tu, dah buat report polis ke? kalau ya, boleh tak pastekan police report kat sini?
Back to top Go down
View user profile
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Sun Nov 16, 2008 2:38 pm

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
eezan



Posts : 6
Join date : 2008-07-15
Location : Kota Damansara

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Mon Nov 17, 2008 11:45 am

ieyjans wrote:
eezan wrote:
1. putriDanea -?
2. farizan_ijan
3. arezhean - ?
4. arezhean- ?

5. azma_fauzi-
6. azma_fauzi-
7. ieyjans -
8. farizan_ijan
9. farizan_ijan/eezan
10. ieyjans -

saya rasa dah turn saya dan ijan kali nie.... but i think until now we dont even rcve anything from players..... what had happened? Mak kutu prob is one thing... how about the rest?? me and ijan are prompt payor... we've never missed paying others when it comes to your turn....so please dont do this to us.... Cool

Thanks...

MINTA AREZHEAN TOLONG BAYARKAN KUTU NI UNTUK SAYA...
SEBAB SAYA BELUM TERIMA LAGI DARI DIA KUTU TURN SAYA BLN 9...
HARAP DAPAT KERJASAMA

Saya dah bosan sebenarnya dgn permainan and alasan yang diberi... sesiapa yang dpt hubungi mak kutu ni tolong bagi tau dia.. saya akan buat police report if she dont do anything regards to this matter by end of this week...and all participat in this kutu if di panggil untuk bagi statement, please bagi kerjasama.. THANK YOU...
Back to top Go down
View user profile
ieyjans



Posts : 32
Join date : 2008-08-17

PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   Wed Dec 03, 2008 1:26 pm

salam......saya dah bank in kutu tuk grop rosse bln 10..
sori lambat......saya tgu arezhean bayar..nampaknya dia lambat..
so, saya dengan rasa tanggungjawab melangsaikan kutu ini....TQ...


FundsTransfer
Funds Transfer to 3rd Party Accounts

Status: Successful
From Account: 163037039713 WSA
New Balance:
To Open 3rd Party Account: 162357288188
Amount: RM60.00
Effective Date: Today
Account Holder Name: NOR FARIZAN BINTI AL
Reference Number: 1283022676
Transaction Date/Time: 03 Dec 2008 13:24:20
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10   

Back to top Go down
 
PEMBAYARAN GRUP ROSSE BULAN 10
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» ducati monster 695...apa komen?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: KUTU :: Kutu Duit Tunai-
Jump to: